showing not found | ThingSpeak Projects | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
showing not found
No permission to create posts
July 2, 2019
5:02 am
Avatar
sharadregoti
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
July 2, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

the data is shown on the things view mobile app, but not on the web platformScreenshot-from-2019-07-02-14-25-27.pngImage Enlarger

July 17, 2019
5:38 pm
Avatar
cstapels
Moderator
Members


Moderators
Forum Posts: 861
Member Since:
March 7, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

I apologize for missing this thread. The issue was also reported here: https://community.thingspeak.com/forum/thingspeak-api/free-license-limitation/#p9168
We released a fix on the same day of your post. Please let us know if you continue to see this problem.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

khanhNguyen_CT, susyburr, quijano__, meosuckhoe, briskpanda, Dejw0089

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457