Highcharts plugin | ThingSpeak Apps | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Highcharts plugin
No permission to create posts
April 19, 2018
5:30 pm
Avatar
kiliam
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
April 19, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi all I have a few sensors sending data to thingspeak.
And discovered this awesome work that "turgo" from Arduino forum made: https://forum.arduino.cc/index.php?topic=213058.0

I managed to download and altered some sections to my stuff but i have a problem accessing that page.
I dont know much about html.
I have that ThingSpeakMultichannel.html file in my pc, if i open it, it works fine from my pc.

Thingspeak plugin page that you can add html code, if i add the code from ThingSpeakMultichannel.html to that page and save and go to that page the chart dont appear.

This is my page with that code from ThingSpeakMultichannel.html: https://thingspeak.com/apps/plugins/224411
The only thing that appears is "Highstock Chart Here" but the chart never appears.

Anyone have any clue about this?

Thanks

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
18 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

Team_mafia, icXu, emorphistechno, VTVMART, manimozhi, adamhebrew

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457