Upload to Thingspark failed | ThingSpeak API | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Upload to Thingspark failed
No permission to create posts
September 14, 2018
1:23 am
Avatar
Beavis1703
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
September 14, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I've try to upload weatherdata from a BME280 with the wemosd1mini to my Thingspark channel. But i can get no connection to Thingspark. I've tried the hostname api.Thingspark.com and a lot more, but the Problem is still there. All other things like the wifi connection and to collect the Temperatur etc. works.

Thank you very much for your help.

Beavis

September 14, 2018
11:35 am
Avatar
cstapels
Moderator
Members


Moderators
Forum Posts: 477
Member Since:
March 7, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Can you try https://api.thingspeak.com and let us know if that works? I think you have a spelling error in the address you used.

Are you able to update your channel using an internet browser?
try something like:
https://api.thingspeak.com/update?api_key=XXXXXXXXXXXXXXXX&field1=10
but use your channel write api key.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online:
39 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

JaketripDernnida, KenterDernnida, AlisaMiz, AriurinDernnida, KabinaDernnida, lakishakm3

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457