Read API not working - please advice | ThingSpeak API | Forum

The ThingSpeak community site has been upgraded to a new site. This site is currently in read-only mode. You can ask questions or post and read discussions on the new site.
Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Read API not working - please advice
No permission to create posts
October 16, 2013
8:42 pm
Avatar
wiktor
New Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
October 14, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello everyone,
First of all thanks for the ThingSpeak, you are awesome!

I have a problem with my read API key for my channel
https://www.thingspeak.com/channels/7950
I am using a Grasshopper plugin for Rhino5.0 to read Xml but I think the Read API I provide it with (5AOV3ISJ2TEAHLRD) seems to be wrong... Do you have any suggestions why it might not work?

Thanks!

December 3, 2013
5:52 pm
Avatar
lee

Admin
Forum Posts: 457
Member Since:
March 14, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
27 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

tran, huldacormier, bogart, estebanmateo93, mikewrite, onlinebusiness

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457