iframe and last entry from thingspeak stopped working | ThingSpeak API | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
iframe and last entry from thingspeak stopped working
No permission to create posts
November 16, 2018
1:14 pm
Avatar
pirda
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
November 16, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,
I have a table on my web page where the last values from some sensors (tables in thingspeak) are read and displayed.
Unfortunately the web page stopped displaying the values even if the src URL is working properly.

Do you have any idea why it stopped working?

iframe is following (instead of xxxx there are real values of the channel and read API) ( '('='' do not know how to add source code 🙁 ):

(td align="middle")
(iframe id='TEMP_OUT_S' width="70" height="70" style="border: 0px solid #cccccc;" scrolling="No" src="https://api.thingspeak.com/channels/xxxxxx/field/4/last?api_key=xxxxxxxxxx")(/iframe)
(/td)

Thanks
Mirek

November 19, 2018
10:09 am
Avatar
cstapels
Moderator
Members


Moderators
Forum Posts: 512
Member Since:
March 7, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Mirek,
There was a short time of degraded service on 11-16-2018 where certain customers may have received a 500 or 503 error. We since resolved this and your iframe should be functioning with no changes required by you. If your iframe is still not working, please post again here.
-CJ

November 29, 2018
1:24 am
Avatar
pirda
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
November 16, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Castapels,
unfortunately it still does not work even if the src link returns temperature if it is added as URL into the browser.
See the attachment.thnigspeaks.jpgImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments
November 29, 2018
8:12 pm
Avatar
Vinod

MathWorks
Members
Forum Posts: 248
Member Since:
May 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Mirek,

What browser (exact version and OS platform) are you using to view your page? Can you share a screenshot of your page in the browser (entire screen), or better yet, share the URL of your web page?

I suspect what you are seeing is because of the browser's X-Frame-Options policy now being more strict about not allowing data from different domains. There are some workarounds if this is the case, but I want to be sure what you are running into, before I propose a solution.

For more information on X-Frame-Options, see here: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/X-Frame-Options

-Vinod

December 2, 2018
1:24 pm
Avatar
mkf
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
December 2, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

I also have problems with call api talcback in iframe,sopped working..., x-frame-options new setting is the issue.
can you explain the workaround??
thanks!

December 3, 2018
2:32 pm
Avatar
Vinod

MathWorks
Members
Forum Posts: 248
Member Since:
May 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Just to confirm I understand what you are saying, the following are not working?

https://api.thingspeak.com/channels/CHANNELID/fields/1.json?api_key=READAPIKEY

or

https://api.thingspeak.com/channels/CHANNELID/feeds/last.json?api_key=READAPIKEY

I am able to see that working no matter where I try it from.

December 4, 2018
1:11 pm
Avatar
mkf
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
December 2, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

my problem is posting or read a talkback command from iframe; answer not displayed......I solved targeting the post on a new window that popup when command is sent..

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
26 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

Bbet1814On, Konstantintus, inalv69, bryancv1, priscillaql69, gay porn

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457