Help--- No more Datas in Thinspeak | ThingSpeak API | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Help--- No more Datas in Thinspeak
No permission to create posts
August 6, 2018
8:38 am
Avatar
sniper
New Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
August 6, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi, since today i have no visible Datas in the Private View and App.
If i export the Datas i have it all. Any Ideas ?

Thx
sniperspeak.JPGImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments
August 6, 2018
8:55 am
Avatar
cstapels
Moderator
Members


Moderators
Forum Posts: 365
Member Since:
March 7, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Use the pencil icon (next to the 'x') to change the axis settings and the number of entries or days. If you have data, but not recent data, the thingSpeakPlot may not show what you want automatically.

August 6, 2018
8:58 am
Avatar
sniper
New Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
August 6, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

no hats not the problem. i changed nothing, and it was working until today. i also have no datas in the App since today.

August 6, 2018
10:36 am
Avatar
cstapels
Moderator
Members


Moderators
Forum Posts: 365
Member Since:
March 7, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Is the channel public? Can you share your channel ID? I can take a look.

August 6, 2018
11:45 am
Avatar
Vinod

MathWorks
Members
Forum Posts: 223
Member Since:
May 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

I believe a whole bunch of NULL entries are being written to the channel roughly every minute. You can see this on the Channel's 'Number of entries' item if you refresh the page. You can also verify this by downloading the data from your channel from the 'data import/export' tab of your channel.

I suspect your python code has a bug where some variable overflowed or is not getting set correctly before it is written to ThingSpeak.

August 7, 2018
1:34 am
Avatar
sniper
New Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
August 6, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

you're right, since i have problems, it seems like they are empty entries.
OK, looks like the script is bad now, or the sensor is not working properly

thanks Guys

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online:
32 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 261

Vinod: 196

piajola: 85

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5703

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 17

Topics: 1313

Posts: 4565

Newest Members:

Georgesic, BalladolbineAboth, Wayneamure, MattonAboth, ginatm2, Spreeuw

Administrators: Hans: 387, lee: 457