403 forbidden when HTTP get | ThingSpeak API | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
403 forbidden when HTTP get
No permission to create posts
August 9, 2019
7:03 am
Avatar
dtuiot
New Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
August 9, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

We're attempting to retrieve data from our thingspeak by using the following:

GET https://HOSTNAME/channels/15/field/1/last.json?key={READ API KEY}

We can access the data with the URL, but when making a request, we don't receive anything.

The thingspeak is installed on our server and therefore we have our own hostname. Anyone who've had this problem before?

August 14, 2019
6:32 pm
Avatar
Vinod

MathWorks
Members
Forum Posts: 327
Member Since:
May 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

I wonder what version of the code you are executing. What steps have you taken to troubleshoot?

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
31 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

Fathima22, jefflam1994, harrydawson, markpaul7931, sgarsvk2rdx, Win Win

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457