Local server crasch several times daily | Raspberry Pi | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Local server crasch several times daily
No permission to create posts
December 28, 2016
6:41 am
Avatar
segepe

Silver
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
November 19, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi there

I have some problems with my installation on a Raspberry Pi with Jessie.

Thingspeak starts ok, but after a few hours it close down.

Thanks in advance for your help

This is a part of the log file:

[12/28/16 12:18:11 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Starting the New Relic agent in "development" environment.
[12/28/16 12:18:11 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : To prevent agent startup add a NEWRELIC_AGENT_ENABLED=false environment variable or modify the "development" section of your newrelic.yml.
[12/28/16 12:18:11 +0100 Thingspeak (10696)] WARN : No configuration file found. Working directory = /home/pi/thingspeak
[12/28/16 12:18:11 +0100 Thingspeak (10696)] WARN : Looked in these locations (based on defaults): /home/pi/thingspeak/config/newrelic.yml, /home/pi/thingspeak/newrelic.yml, /home/pi/thingspeak/config/newrelic.yml, /home/pi/thingspeak/newrelic.yml, /home/pi/.newrelic/newrelic.yml, /home/pi/newrelic.yml
[12/28/16 12:18:11 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Environment: development
[12/28/16 12:18:11 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Dispatcher: webrick
[12/28/16 12:18:11 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Application: development
[12/28/16 12:18:11 +0100 Thingspeak (10696)] WARN : No license key found. This often means your newrelic.yml file was not found, or it lacks a section for the running environment, 'development'.
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing Net instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing Resque instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing Rails 3+ middleware instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing Dalli Memcache instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing ActiveRecord 4 instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing deferred Rack instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing Rack::Builder middleware instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing Rails 4 view instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing Rails 4 Error instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Installing Rails 4 Controller instrumentation
[12/28/16 12:18:12 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Finished instrumentation
[12/28/16 12:18:18 +0100 Thingspeak (10696)] INFO : Doing deferred dependency-detection before Rack startup
[12/28/16 12:18:24 +0100 Thingspeak (10696)] ERROR : Invalid license key, please contact support@newrelic.com
[12/28/16 12:18:24 +0100 Thingspeak (10696)] ERROR : Visit NewRelic.com to obtain a valid license key, or to upgrade your account.

December 29, 2016
3:45 am
Avatar
segepe

Silver
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
November 19, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Am I alone with this problem ?Wink

December 31, 2016
6:18 am
Avatar
segepe

Silver
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
November 19, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Not much help from here.....Confused

January 3, 2017
4:54 am
Avatar
rw950431

Top
Members
Forum Posts: 271
Member Since:
January 30, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

You may be able to eliminate the complaints about the new relic license by disabling the agent (see https://docs.newrelic.com/docs/agents/java-agent/configuration/java-agent-config-file-template).   

You may get more help if you post the log file entries when the crash occurs, not just the startup.

 

You may also find it helpful to monitor the free memory on your server- there may be a memory leak that is causing your issues.

January 4, 2017
12:03 am
Avatar
segepe

Silver
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
November 19, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi!

Thanks for the input 🙂

I will try this out and upload the log also.

Thanks again for your reply.

 

Best regards

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online: James181
27 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 261

Vinod: 196

piajola: 85

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5703

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 17

Topics: 1313

Posts: 4565

Newest Members:

James181, kimberlypg2, JamesAdorb, waynesmith, paulettebw60, ashleytb4

Administrators: Hans: 387, lee: 457