MSP-EXP430F5529LP | Other | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
MSP-EXP430F5529LP
No permission to create posts
March 15, 2014
10:44 pm
Avatar
almarion
New Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
March 8, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,
I am using ThingSpeak running on Ubuntu 12.04.4 LTS.
It works well with ThingSpeakClient.ino running on MSP-EXP430F5529LP when accessing thingspeak.com
If I make minor modifications to ThingSpeakClient.ino to allow access to my Ubuntu version, the app connects to Wifi and reports updating Thingspeak, but no actual update takes place.
Does anyone have experience with this TI configuration?
Thanks.

I have been using Arduino Yun to update my Ubuntu Thingspeak and Thingspeak.com and both work well.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Energia --> ThingSpeak Channel via CC3000 SimpleLink WiFi BoosterPack

https://github.com/energia/Energia/blob/master/libraries/SimplelinkWifi/examples/ThingSpeakClient/ThingSpeakClient.ino

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
30 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

porosh2019, KellyBrise, sunainakhanna, flail, sathwik, samlewis02

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457