Silly negative Y-Axis Values | MATLAB IoT Analytics | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Silly negative Y-Axis Values
No permission to create posts
June 26, 2019
9:49 am
Avatar
User123

Silver
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
March 11, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Hey,
I want to set negative Y-Axis Values for my Graphs but if i put in a number between -17 and 0 it will go to -25 and above that to -50 and so on need it at negative ten preferably. Is there any way around this ?

Thanks

June 26, 2019
4:27 pm
Avatar
cstapels
Moderator
Members


Moderators
Forum Posts: 861
Member Since:
March 7, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

We have made recent changes to the chart control settings. Can you please try it again and let me know if you see the same behavior? Be sure to use a new browser window and log in and out of ThingSpeak.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
21 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

briskpanda, Dejw0089, Yassine Ben Salah, anis, 43994554AKS, suda

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457