Thingspeak on Raspberry as production environment | GitHub Installation | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Thingspeak on Raspberry as production environment
No permission to create posts
August 16, 2015
1:07 pm
Avatar
petrisal
New Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
August 16, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

I have installed the Thingspeak's open source version to Raspberry Pi and managed to get that run as production environment (without SSL.)

Now as I create or register new user it will redirect to https://.../channels page.
The https address is not working as I don't have the SSL certificates.

In where it's defined that the https addresses should be used on production env?

...Is there any point to use production environment at home as I don't have the certificates?
Should I use the development or test environments instead of production?

August 19, 2015
10:41 am
Avatar
petrisal
New Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
August 16, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Are you all running the thingspeak server as a development mode?

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
10 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

khanhNguyen_CT, susyburr, quijano__, meosuckhoe, briskpanda, Dejw0089

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457