application thingspeak doesnt work | GitHub Installation | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
application thingspeak doesnt work
No permission to create posts
September 7, 2015
7:15 am
Avatar
morten

Silver
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
June 18, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,
I have the same problem like in this thread http://community.thingspeak.com/forum/installation/can-not-start-thingskpeak/ but my bundle works .
Do you know where should be the problem ?

Thanks for answer

September 7, 2015
7:46 am
Avatar
Hans
Natick, MA

Admin
Forum Posts: 411
Member Since:
January 18, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Some GitHub users are talking about the issue here:

https://github.com/other/thingspeak/issues/26

September 7, 2015
7:51 am
Avatar
morten

Silver
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
June 18, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Im using ubuntu 14.04 LTS . Its no problem ? I forgot to mention. Im installing thingspeak on apache server with passenger.

November 2, 2015
8:23 pm
Avatar
Samuel
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
November 2, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

change your authlogic vesrsion to 3.3 since it doesn't work on rails 4.0.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
13 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

khanhNguyen_CT, susyburr, quijano__, meosuckhoe, briskpanda, Dejw0089

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457