Can not log in anymore | General | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Can not log in anymore
No permission to create posts
April 13, 2019
11:05 am
Avatar
chute
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
April 13, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

Since a few days I can't log in to my account anymore. The error message says:

"There was a error completing your request. Do you have 3rd party cookies disabled?"

The data from my sensor keeps being updated and I can see/access my public page. However, my three plugin frames/windows are grey (no dials shown). I suspect the problem is related to these plugins but as I can't log in, I can't test nor remove them neither.

Any help would be greatly appreciated - chute

April 14, 2019
8:19 pm
Avatar
Vinod

MathWorks
Members
Forum Posts: 295
Member Since:
May 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

This looks to be some issue with Safari and Internet Explorer default cookie permissions.

Try logging in with Chrome.You may have to accept some new terms. Once you do this, any subsequent logins should work as normal, even with Safari/IE.

April 15, 2019
6:55 am
Avatar
chute
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
April 13, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks for your answer, Vinod.

I am already using Chrome, and the logging in problem seems to have started at the same time as my three plugin frames/windows started being greyed out (no dials shown).

Will try with firefox - chute

Edit: Just retried with chrome and it works again - I had to accept new terms, as you mentioned. Thanks a lot for your time, Vinod.

April 16, 2019
12:26 am
Avatar
bsartist
New Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
April 17, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

I am suddenly having the same problem too on my iPhone. I checked and I’m not blocking cookies in safari. I’ve tried in chrome but I never get any option to accept cookies. I’m also now getting unrecognized username or password. I tried the forgot password link and got no email.

I’m also a little confused about the use of email vs username. Looks llle the stores password I have for thingspeak shows a username not an email. But it won’t accept the username. And, as I said, the password won’t work with me email as the login. I know that math lab and thingspeak used different forms but I can’t remenber which is which. But I can’t seem to get any combo to work.

April 16, 2019
3:01 am
Avatar
Vinod

MathWorks
Members
Forum Posts: 295
Member Since:
May 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Send me an email to vcherian "at" mathworks "dot" com with your login and I can email you back with the email address you have registered for your account. You can then use the "Forgot Password" link to reset the password.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
28 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

porosh2019, KellyBrise, sunainakhanna, flail, sathwik, samlewis02

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457