HTTP request works fine but no graph shows in any chart | ESP Wi-Fi | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
HTTP request works fine but no graph shows in any chart
No permission to create posts
July 15, 2018
10:31 am
Avatar
Jos

Silver
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
July 4, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi, I have develloped an application that automatically exports Arduino data into my ThingSpeak channels.
The output from ThingSpeak is:
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=4HWA00QRN0EHM1MM#S|TS_API|&field1=112.14&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.56&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 219
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=4HWA00QRN0EHM1MM#S|TS_API|&field1=112.75&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.56&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 220
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=4HWA00QRN0EHM1MM#S|TS_API|&field1=113.05&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.63&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 221
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=4HWA00QRN0EHM1MM#S|TS_API|&field1=114.00&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.44&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 222
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=%5BMyApiKey%5D#S|TS_API|&field1=114.46&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.50&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 223
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=%5BMyApiKey%5D#S|TS_API|&field1=115.19&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.44&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 224
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=%5BMyApiKey%5D#S|TS_API|&field1=115.94&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.38&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 225
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=%5BMyApiKey%5D#S|TS_API|&field1=116.47&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.25&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 226
Request: https://api.thingspeak.com/update?api_key=%5BMyApiKey%5D#S|TS_API|&field1=117.07&field2=2.50&field3=150.00&field4=2.50&field5=28.19&field6=2.50&field7=22.50&field8=2.50
; Request result: 227

As you can see, the data is accepted by ThingSpeak (it returns the written record number as the Request result), but the charts DO NOT show any information.
So what is happening here?
Please advice.

Thanks,
Jos.

July 16, 2018
10:43 am
Avatar
cstapels
Moderator
Members


Moderators
Forum Posts: 861
Member Since:
March 7, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

I think this is a duplicate post. Can we work on this topic on the other post?
https://community.thingspeak.com/forum/thingspeak-api/thingspeak-no-show-data-in-charts-bur-request-is-fine/

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 166

Currently Online:
10 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 272

Vinod: 240

piajola: 95

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 8665

Moderators: 1

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 14

Topics: 1600

Posts: 5760

Newest Members:

briskpanda, Dejw0089, Yassine Ben Salah, anis, 43994554AKS, suda

Moderators: cstapels: 460

Administrators: Hans: 405, lee: 457