Can't see Temperature data | ESP8266 Wi-Fi Module | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed sp_TopicIcon
Can't see Temperature data
No permission to create posts
December 1, 2016
11:23 pm
Avatar
donde
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
December 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Please disregard this post. I figured it out. Thanks

 

I just started using Thingspeak. I'm totally new to IoT methods. The hardware is Huzzah esp8266 and DS18B20 one wire temperature sensor. Using Arduino IDE.  This is sketch I'm using:

http://internetofthinking.blogspot.com/2016/02/upload-ds18b20-temperature-sensor-data.html

I can see the Temperature fine on Serial Terminal of IDE. I see WiFi Client connected and and then 230 Temperature:  19.94    But nothing on Thingspeak graph except "Add Visualizations"

I also see this over and over when I start this forum:

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/content/56/7318356/html/community/wp-content/plugins/simple-press/forum/content/classes/sp-list-topic-class.php on line 337

I'm lost!

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online:
24 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 261

Vinod: 196

piajola: 85

turgo: 70

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 62

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5703

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 17

Topics: 1313

Posts: 4565

Newest Members:

James181, kimberlypg2, JamesAdorb, waynesmith, paulettebw60, ashleytb4

Administrators: Hans: 387, lee: 457