Google maps | ThingSpeak Plugins | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Google maps
Avatar
BSB

Silver
Forum Posts: 19
sp_UserOfflineSmall Offline
1
December 6, 2015 - 9:38 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Its probably me but not sure what I am missing.

I had the location map and it was working.
Upgraded the co-ordinates to give a better location but it no longer shows the map.

these are the coords I gave it. (in separate boxes)
46.36366, -79.89501

All I get now is a grey box.
BTW it affects both my channels

Avatar
hans

Forum Posts: 4
sp_UserOfflineSmall Offline
2
December 7, 2015 - 8:37 am
sp_Permalink sp_Print

BSB,

The Latitude and Longitude Channel Setting fields must each be populated with a single decimal value for the Map Visualization to be enabled.

Avatar
BSB

Silver
Forum Posts: 19
sp_UserOfflineSmall Offline
3
December 7, 2015 - 11:25 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Are not 46.36366 and -79.89501 both decimal ?

Also tried to reduce it to two decimal places eg 46.36 and -79.89 ... same issue just grey boxes

Last I checked they were both valid numbers in the decimal systemLaugh

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online:
25 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 252

Vinod: 164

cstapels: 96

piajola: 75

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 59

Newest Members:

epicpaymentsny

DanielBobby

mercedeszw18

ujuxoketate

olihfez

winnieeq69

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 17

Topics: 1313

Posts: 4565

 

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5703

Moderators: 0

Admins: 2

Administrators: Hans, lee