Problem with MATLAB Visualizations | ThingSpeak Apps | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Problem with MATLAB Visualizations
Avatar
Alvaro95
New Member
Forum Posts: 1
sp_UserOfflineSmall Offline
1
September 26, 2017 - 4:13 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi

Since last week, my visualizations have disappear from the charts, although the MATLAB codes have not any coding errors.

I want to know how I could solve it and if anyone has the same problem.

Thanks

Avatar
chrissaxon

Silver
Forum Posts: 5
sp_UserOfflineSmall Offline
2
September 26, 2017 - 6:37 am
sp_Permalink sp_Print

I have exactly the same problem on all my computers at different Locations, even on my smartphone(4).

Maybe the guys at Thingspeak have made some bad changes to their code?

Avatar
machadomiguel
New Member
Forum Posts: 3
sp_UserOfflineSmall Offline
3
September 27, 2017 - 7:12 am
sp_Permalink sp_Print

Same here. I have the same problem for the last couple of weeks.

How can we report this to ThingSpeak team? Do they read this???

Avatar
Vinod

Forum Posts: 186
sp_UserOfflineSmall Offline
4
September 27, 2017 - 8:39 am
sp_Permalink sp_Print

Thanks for reporting this. We are aware of the issue and working on a fix that would not require any changes on your part.

Note that the issue only affects the visualizations generated by the visualization functions thingSpeakPlot, thingSpeakPlotYY, etc. If you have MATLAB visualizations using the functions such as plot, plotYY, scatter, etc. they should not be affected.

Thank you for your patience as we work to resolve the issue.

Avatar
machadomiguel
New Member
Forum Posts: 3
sp_UserOfflineSmall Offline
5
September 27, 2017 - 9:15 am
sp_Permalink sp_Print

Great. Thanks.

Let us know.

Avatar
Vinod

Forum Posts: 186
sp_UserOfflineSmall Offline
6
September 28, 2017 - 12:27 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

A fix was deployed earlier today that restored full functionality. Everything is working as documented.

Please let us know if you are still seeing any issues.

Avatar
machadomiguel
New Member
Forum Posts: 3
sp_UserOfflineSmall Offline
7
September 28, 2017 - 6:01 pm
sp_Permalink sp_Print

It's working.

Thanks you.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online:
17 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 252

Vinod: 164

cstapels: 96

piajola: 75

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 59

Newest Members:

winnieeq69

AutoCheernpen

Bostermet

engladNed

iivenul

olewaeayafaku

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 17

Topics: 1313

Posts: 4565

 

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5703

Moderators: 0

Admins: 2

Administrators: Hans, lee