Daily Average chart in new channel not working | ThingSpeak API | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Daily Average chart in new channel not working
Avatar
stni
New Member
Forum Posts: 2
sp_UserOfflineSmall Offline
1
January 13, 2018 - 8:13 am
sp_Permalink sp_Print

Hello,

I imported data into a new channel.
Now the daily average chart is not working, there is alway one point visible.
But when I change to 12 hours chart it's working. 

daily:
https://thingspeak.com/channels/402929/charts/1?average=1440&days=7

12 hour:
https://thingspeak.com/channels/402929/charts/1?average=720&days=7

Anyone knows this problem?

Avatar
Vinod

Forum Posts: 189
sp_UserOfflineSmall Offline
2
January 15, 2018 - 1:52 pm
sp_Permalink sp_Print

I see 3 points in your daily chart. I'm not sure what you mean by it is not working.

Have you considered that the channel may only have data worth 3 days?

Avatar
stni
New Member
Forum Posts: 2
sp_UserOfflineSmall Offline
3
January 16, 2018 - 10:34 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

You can see there is more data on the second chart.

But it's not showing the data before 13.1. on the daily chart.

 

I imported all data on 13.1. via the csv import function. The newer data is uploaded with thingspeak api.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online:
39 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 252

Vinod: 164

cstapels: 96

piajola: 75

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 59

Newest Members:

ibgedubo

aogomaeqaza

ureomug

itixuwidouzuv

eilimir

memozupi

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 17

Topics: 1313

Posts: 4565

 

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5703

Moderators: 0

Admins: 2

Administrators: Hans, lee