MSP-EXP430F5529LP | Microcontrollers | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
MSP-EXP430F5529LP
Avatar
almarion
New Member
Forum Posts: 4
sp_UserOfflineSmall Offline
1
March 15, 2014 - 10:44 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi,
I am using ThingSpeak running on Ubuntu 12.04.4 LTS.
It works well with ThingSpeakClient.ino running on MSP-EXP430F5529LP when accessing thingspeak.com
If I make minor modifications to ThingSpeakClient.ino to allow access to my Ubuntu version, the app connects to Wifi and reports updating Thingspeak, but no actual update takes place.
Does anyone have experience with this TI configuration?
Thanks.

I have been using Arduino Yun to update my Ubuntu Thingspeak and Thingspeak.com and both work well.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Energia --> ThingSpeak Channel via CC3000 SimpleLink WiFi BoosterPack

https://github.com/energia/Energia/blob/master/libraries/SimplelinkWifi/examples/ThingSpeakClient/ThingSpeakClient.ino

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online: jacktheripper125, pudderz
25 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 252

Vinod: 164

cstapels: 96

piajola: 75

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 59

Newest Members:

bbruno22

pudderz

Utkya

Poornak26

LindasHed

reddysiva

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 17

Topics: 1313

Posts: 4565

 

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5703

Moderators: 0

Admins: 2

Administrators: Hans, lee