MATLAB Visualization Update : issue | MATLAB | Forum

Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
MATLAB Visualization Update : issue
Avatar
picpic020960

Silver
Forum Posts: 7
sp_UserOfflineSmall Offline
1
December 8, 2015 - 5:13 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Bonjour ,

i have a MTALAB Visualization with tree fields , works fine.

but when when i want update the source code , not possible at each time ; some time wait , wait .....

other issue : when more than 3 days , stucks at 3 days.

but Thingspeak is fun

(more easy to write on the Cloud than on SD Card !)

Thanks

Avatar
picpic020960

Silver
Forum Posts: 7
sp_UserOfflineSmall Offline
2
December 17, 2015 - 4:40 am
sp_Permalink sp_Print

Bonjour ,

still blocked !

is it possible to export the source of my MATLAB Visualization.

so can use it to update and save in new version.

information : with Android browse can see the source but not edit and not copy.

on Windows 10 on MPMAN tablet ... always waiting !

(source write on VISTA)

This is irritating

Avatar
Adarsh_Murthy

Forum Posts: 59
sp_UserOfflineSmall Offline
3
December 17, 2015 - 9:03 am
sp_Permalink sp_Print

Hi,

Thank you for letting us know about the issue on MPMAN tablet. We will look into this.

The source code for all your MATLAB Visualization and MATLAB Analysis Apps should be available for edit and copy, you do not need to export it. If you use a laptop, or any computer to access your MATLAB Visualization page you will have full access to your code.

Thanks,
Adarsh

Avatar
piajola

Gold
Forum Posts: 76
sp_UserOfflineSmall Offline
4
December 17, 2015 - 2:53 pm
sp_Permalink sp_Print

@Adarsh,

Same here, but "second repetition" now. Please see

http://community.thingspeak.com/forum/matlab/matlab-analysis-and-visualizations-forbidden-to-me/

see reply 13 there Hans solved my EX-issue that time but now it returned, to me the same issue.

I upgraded to W10 in the same machine and I could work well and test well my Thingspeak adventures in W7 and later in W10 until 2-3 weeks ago this "trouble" returned. I am working in my hardware (all sensors I would use) so I am not pressed to work in Matlab in thingspeak for now. That is why I have not reported this "again".

So if you work in thingspeak (I think), please check with Hans as he already solved this issue I think ...
(Same behavior in Android 4 phone & tablet).

Thank you in advanceLaugh

HS

Avatar
picpic020960

Silver
Forum Posts: 7
sp_UserOfflineSmall Offline
5
December 18, 2015 - 7:59 am
sp_Permalink sp_Print

Bonjour ,

OK
all is fine
probably no signout on other PC.

Thanks

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 114

Currently Online:
21 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

rw950431: 252

Vinod: 164

cstapels: 96

piajola: 75

vespapierre: 63

Adarsh_Murthy: 59

Newest Members:

epicpaymentsny

DanielBobby

mercedeszw18

ujuxoketate

olihfez

winnieeq69

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 17

Topics: 1313

Posts: 4565

 

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 5703

Moderators: 0

Admins: 2

Administrators: Hans, lee